نوشته شده توسط : راد

در بین سنگهای ساختمانی که دارای شهرت جهانی هستند، مرمریت لاشتر جایگاه بسیار بالایی دارد. که قطعا با دیدن این سنگ طبیعی خودتان به دلیل این شهرت پی خواهید برد. زیرا در نگاه اول جذب زیبایی خاص و منحصربه فرد این سنگ می شوید.

اما تنها عامل محبوبیت سنگ مرمریت لاشتر، زیبایی آن نیست. بلکه علاوه بر زیبایی، ویژگی های دیگری هم دارد که طراحان و معماران در سطح بین المللی خواهان این سنگ هستند. این سنگ‌های ظریف و براق بهترین گزینه برای فضاهای نشیمن هستند. نه تنها محیط‌های خانگی، بلکه فضاهای اداری و سالن‌های همایش و جلسات را می‌توان با این سنگ‌ها به زیباترین شکل ممکن طراحی کرد؛ فضاهایی که به نوعی برند و هویت شغلی افراد محسوب می‌شوند.
یکی از اصلی‌ترین مشخصات سنگ مرمریت لاشتر، مربوط به جلوه ظاهری آن است. به این صورت که این سنگ مرمریت دارای زمینه تیره بوده و می‌توان آن را با زمینه خاکستری، مشکی و خاکستری مایل به مشکی در بازار یافت. وجود رگه‌های سفید رنگ در این سنگ‌ها، آنها را به محصولاتی شیک و زیبا تبدیل می‌کند که با استفاده از آن می‌توان جلوه بصری فوق‌العاده لاکچری را به وجود آورد.
این سنگ در ابعاد تایل, طولی و اسلب تولید و به بازار عرضه می‌شود. این سنگ هم به‌صورت خام و هم به‌صورت فرآوری شده به خارج از کشور صادر می‌شود.

مرمریت لاشتر از معادن استان اصفهان و در فاصله ۳۵ کیلومتری جنوب این شهر، منطقه لاشتر استخراج می شود. و در زمان تولید این سنگ، آن را به روش های مختلف فرآوری می کنند.

کاربرد و انواع سنگ لاشتر

فرآوری‌های سنگ مرمریت لاشتر

  1. هوند ( مات )
  2. سابیده
  3. صیقلی
  4. سندبلاست ( بوش همر)
  5. بوش همر چرمی
  6. تیشه ای
  7. تامبل
  8. بادبر
  9. گیوتین
  10. کوبیک

 

ویژگی های مرمریت لاشتر عبارتند از:

این سنگ از لحاظ رگه ها هم به دو صورت کم رگه و پر رگه تقسیم می‌شود.

از ویژگی‌های بارز این سنگ به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • مقاومت بسیار بالا نسبت به ضربه و خوش قلم
  • دوام و طول عمر زیاد
  • مقاومت سایشی بسیار زیاد
  • مقاومت فشاری بالا
  • صیقل پذیری عالی
  • جذب آب بسیار کم
  • استحکام بالا
  • سطح متراکم


این سنگ‌ها دارای قدرت جذب آب کمی بوده و از مقاومت سایشی بسیار بالایی برخوردار هستند. در ضمن مقاومت بالایی در برابر عوامل بیرونی همچون تغییرات جوی و آسیب‌های مکانیکی از خود نشان می‌دهند. ازاین‌رو خرید سنگ لاشتر می‌تواند گزینه‌ای عالی برای استفاده در نمای بیرونی ساختمان‌ها، کف ساختمان و یا سنگ‌فرش کردن محوطه، استفاده در دیوارهای داخلی ساختمان و پله‌ها، باشد.


انواع سنگ مرمریت لاشتر

  • مرمریت لاشتر تیشه‌ای
  • مرمریت لاشتر سند پلاست
  • مرمریت لاشتر بادبر
  • مرمریت لاشتر هوند
  • مرمریت لاشتر کوبیک
  • مرمریت لاشتر تامبل
  • مرمریت لاشتر صیقلی

 



:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : راد

سنگ مصنوعی چیست؟

برای نمای داخلی و یا خارجی ساختمان در کنار سنگ های طبیعی از سنگ های مصنوعی نیز استفاده می شود. اغلب سنگ هایی که به عنوان سنگ مصنوعی نما معرفی می شوند توسط مواد پلیمری به تولید می رسند. این مواد نه تنها در تولید این محصول بلکه در تولید نرده صراحی، موزاییک پلیمری، کفپوش پلیمری و … نیز بکار می رود.
سنگ های مصنوعی بنا به دلایلی از جمله عمر طولانی، مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی، تنوع در رنگ، ظاهری منحصر به فرد، قیمت ارزان و … از سوی مصرف کنندگان بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و بازار فروش خوبی را در داخل کشورمان به خود اختصاص داده اند. سنگ مصنوعی نما انواع مختلفی دارد که هر کدام از ویژگی و خصوصیات منحصر به فردی برخوردار می باشند و در نتیجه برای کاربری های متفاوتی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

با معرفی انواع سنگ مصنوعی با ما همراه باشید.

سنگ مصنوعی سمنت پلاست

نوعی سنگ مصنوعی است که از بتن و خاک و مواد افزودنی ساخته شده که به آن سمنت پلاست گفته می‌شود. سمنت پلاست‌ها کاربردهای زیادی دارند و در سنگ‌های نمای ساختمان، موزاییک و کفپوش، سنگ پله و… به کار می‌روند.

سنگ مصنوعی سمنت پلاست

 

سنگ مصنوعی کوارتز

سنگ مصنوعی کوارتز ترکیبات آن شامل متریالی همچون سنگ دانه سیسلیس، سنگ دانه کوارتز، سنگ دانه معدنی، پیگمانت ها و موادی از جنس پلیمر می باشند. این مواد پس از این که در کنار یکدیگر قرار گرفتند و توسط میکسر مخلوط شدند تحت تاثیر فشارهای بالا، لرزش های شدید، وکیوم و در نهایت پروسه پولیش، سنگ مصنوعی کوارتز را به وجود می آورند. ماده اصلی به کار رفته در سنگ مصنوعی کوارتز، سیسلیس است. به همین دلیل از درجه سختی بالایی برخوردار است و به خوبی می تواند در برابر ضربات احتمالی دوام بیاورد.

سنگ مصنوعی کوارتز

 

سنگ مصنوعی مرمر و گرانیت

سنگ گرانیت و مرمر به طور طبیعی وجود دارند اما در خصوص تولید نوع مصنوعی آن ها می توان از سنگ های طبیعی در ترکیبات پلیمری و نانو استفاده کرد و جلوه آن ها را مانند سنگ های طبیعی ساخت. غالبا از سنگ های مصنوعی مرمر و گرانیت به عنوان سنگ اپن آشپزخانه، سنگ ظرفشویی، سرویس بهداشتی و … استفاده می شود

سنگ مصنوعی مرمر و گرانیت

سنگ مصنوعی کورین

کورین یک ماده مصنوعی مهندسی شده است. سنگ مصنوعی کورین از ترکیب پلیمرهای اکرلیک با سایر مواد معدنی و سنگی و رنگدانه تولید می‌شود. میزان ترکیبات این نوع سنگ مصنوعی بین تولیدکنندگان مختلف، متفاوت است.

از کاربردهای آن می‌توان به سنگ روی کابینت، دیوارپوش، سرویس بهداشتی و… اشاره کرد.

سنگ مصنوعی کورین

 

سنگ مصنوعی onyx

اونیکس از دیگر انواع سنگ مصنوعی نما به شمار می رود که می توان از آن برای تولید دیوارپوش، پارتیشن و … استفاده کرد. جالب است بدانید که سنگ اونیکس از تلفیق کورین و مرمر مصنوعی به وجود می آید که از نظر زیبایی دوام در جایگاه مناسبی قرار گرفته است.

سنگ مصنوعی اونیکس

سنگ مصنوعی پلیمری

سنگ مصنوعی پلیمری از رزین و مواد پلیمری به وجود آمده است. رزین به کار رفته در این سنگ در واقع نوعی چسب است که سبب ایجاد پیوندهای قوی بین ملکول های ذرات می شود. همچنین سبب شفافیت سطح سنگ و عدم نفوذ پذیری آب می گردد. این نوع از سنگ ها در برابر اشعه نور خورشید و رطوبت بسیار مقاوم می باشند.

سنگ مصنوعی پلیمری

 

برخی از مزایای سنگ دکوراتیو مصنوعی عبارتند از:

  1. مقاومت بالا در برابر فشار، دمای بالا، سائیدگی، مواد اسیدی
  2. نصب آسان
  3. ارزان‌تر از سنگ طبیعی
  4. قابل شستشو و تمیز کردن
  5. استحکام و پایداری بالا
  6. تنوع در طرح و رنگ
  7. سبک‌تر از سنگ‌های طبیعی

 



:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 تير 1402 | نظرات ()